top of page

Tegelzetter Emmen

U bent op zoek naar een goede en vakkundige tegelzetter in de regio Emmen. Onze tegelzetters zijn altijd Nederlandse mensen die hun vak verstaan en werken ook in de regio Emmen. 

Ons werkgebied omvat niet alleen regio Emmen maar heel noord Nederland. Wij staan ook voor u klaar buiten de regio en eigenlijk heel Nederland. Zoekt u een tegelzetter, bel gerust of neem contact op.

 


U wilt uw badkamer, vloer, keuken of anderszins tegelwerk laten uitvoeren door een vakkundig en professionele tegelzetter en u woont in Emmen. Wij zijn een tegelzetbedrijf en we doen de installatie van complete badkamers en tegelwerk op hoog niveau. Wij inspireren en motiveren.Niet alleen onze tegelzetter die bij u de badkamer  of tegels komt installeren maar in onze winkel kunnen wij u goed van dienst zijn. Als u in Emmen woont is het maar een kleine trip naar onze shop.

 


Wij zijn niet alleen tegelzetter maar ook erg creatief en kunnen uw wensen goed in kaart brengen. In onze winkel hebben wij de beste en mooiste soorten tegels voor u tentoongesteld en u wordt geholpen door de tegelzetter zelf. Om voldoende tijd voor u te hebben werken wij uitsluitend op afspraak.

 Ons adres is:
De Doeze 24 
7891 ST Klazienaveen 
Drenthe

bottom of page