5 Bespaartips voor een trendy badkamer

November 4, 2019

 Het installeren van de nieuwste trends in een nieuwe badkamer kan een opwindende ervaring zijn voor een huiseigenaar, maar het kan snel duur worden. Als u op zoek bent naar manieren om hierop te besparen, kunt u met kleine wijzigingen werken in de ruimte die u heeft, terwijl uw badkamer nog steeds trendy en fris aanvoelt.

1. 
Aandachtspunten voor kleine ruimtes - Een belangrijke trend van 2019 vraagt ​​om het gebruik van statement accenten in kleine ruimten door sanitair, tegels of juist de hoekprofielen tussen die tegels. Het veranderen van de inrichting van uw badkamer is een gemakkelijke en budgetvriendelijke optie die een grote indruk zal maken in dergelijke beperkte vierkante meters. Kunstwerken en fotografie zijn accenten die een statement maken en tegelijkertijd verfijning en een persoonlijk tintje toevoegen. Als een schilderij uw compacte ruimte overweldigt, probeer dan accenten met grotere tegels of juist met mozaïeken, afhankelijk van het ontwerp. Dit op bijvoorbeeld alleen op de ombouw van het toilet.

 

2.
Wissel spiegelvormen om
- verwissel uw ronde spiegel voor de nieuwe trend in spiegels - een afgeronde rechthoek. In een compact formaat kan deze ongebruikelijke vorm goed werken voor uw ijdelheid en biedt veel meer ontwerpstijl dan een eenvoudige ronde spiegel. Hierachter een accenttegel in een ongebruikelijke vorm kan goed werken

 

3.
Matzwarte accenten
- Wie zei dat betaalbare moderne badkamerideeën duur moeten zijn? Ga vet met mat zwart. Deze populaire trend kan op verschillende manieren en prijspunten worden gebruikt. Je kunt je oude spiegel, verlichtingsarmaturen, kranen of planken inruilen voor nieuwe, donker getinte exemplaren. Met zwart in een ba

 

 

dkamer ontstaat een slanke, verfijnde uitstraling tegen een lichte muur en werkt goed in een moderne of traditionele omgeving. Desnoods alleen je accessoires in mat zwart. Denk aan het pedaalemmertje, de toiletborstel of de zeepdispenser. 

 

4.

Industriële metalen - Het opnemen van metalen zoals messing en gepolijst nikkel of koper kan een andere goedkope optie zijn die u kunt gebruiken om een ​​badkamer te moderniseren. Wissel eenvoudig je ladetrekkers of knoppen met deze metalen van 2019 om een ​​unieke, hoogwaardige look te creëren. Gepolijst nikkel heeft een warmere toon dan chroom, terwijl messing een gedurfdere en steeds populairdere keuze is. Een andere goede plek voor metaal om te schijnen, is als rand voor een douchewand, waar het een industriële flair biedt. We bieden een brede selectie badkameraccessoires, inclusief hardware in gepolijst nikkel en twee afwerkingen van messing.

 

5.
Opnieuw invoegen 
- Als je je persoonlijke wellnessruimte al hebt voorzien van nieuwe matzwarte accessoires kan het een echt fantastische verandering zijn als u alleen alle voegen voorziet van een andere kleur, zwart bijvoorbeeld. Hiervoor zijn tegenwoordig methoden om dat eenvoudig te doen. Uw tegelzetter kan u hiermee goed helpen en adviseren. 

Please reload

Featured Posts

Psychologie in badkamerontwerp!

November 24, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts

April 13, 2017

November 2, 2016

September 13, 2016

April 11, 2016

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black
  • Pinterest Basic Black

© 2019 by Jon Schoonewille, Schnoing Tegeltechniek