Van slank en stijlvol hout tot zacht en comfortabel tapijt.

November 18, 2017

Van slank en stijlvol hout tot zacht en comfortabel tapijt, er zijn talloze vloeropties beschikbaar voor huiseigenaren, die elk een aantal voor- en nadelen bieden.

 

Houten vloeren zijn elegant en stijlvol, maar krassen en slijten gemakkelijk, vooral als er op wordt gelopen met scherpe hakken of laarzen. Tapijt is zacht en comfortabel, maar vlekken gemakkelijk en is niet geschikt voor elke ruimte.

 

Dan zijn er tegels. Verkrijgbaar in een breed scala aan materialen, ontwerpen, afmetingen en kleuren, tegels bieden een breed scala aan voordelen met minder nadelen dan de andere vloeropties die beschikbaar zijn voor huiseigenaren.

 

Overweegt u tegels voor de vloer van uw huis? Of u nu een nieuw huis bouwt of uw bestaande woning wilt renoveren, lees verder om te leren waarom tegels de beste optie voor thuisvloeren zijn.

 

Ze zijn duurzaam.

Laat een glas rode wijn vallen en je smetteloze tapijt moet grondig worden gereinigd. Stap op een prachtige zachthouten vloer in stiletto's en je zult uiteindelijk een dure vervanger moeten kopen.

 

Terwijl andere vloermaterialen er goed uitzien en aanvoelen, zijn ze niet altijd duurzaam. Tegels, of ze nu porselein, steen of keramiek zijn, zien er geweldig uit en bieden duurzaamheid die echt ongeëvenaard is.

 

Van zware laarzen met zolen in commando-achtige stijl tot scherpe hielen, het is onwaarschijnlijk dat zelfs de moeilijkste schoenen een tegelvloer beschadigen. Vloeistoffen zijn ook geen probleem dankzij vlekbestendigheid en waterdicht tegelpleister.

 

Het maakt niet uit in welk deel van uw kamer u zich bevindt - van de badkamer of keuken tot de woonkamer, het balkon of de slaapkamer - tegels zijn de meest duurzame optie die beschikbaar is, evenals een stijlvolle en veelzijdige keuze.

Please reload

Featured Posts

Psychologie in badkamerontwerp!

November 24, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts

April 13, 2017

November 2, 2016

September 13, 2016

April 11, 2016

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black
  • Pinterest Basic Black

© 2019 by Jon Schoonewille, Schnoing Tegeltechniek