Bent u standaard?

April 13, 2017

Wij niet!

 

Een ontwerp van een badkamer maken lijkt op zich niet zo heel moeilijk. Er staan showrooms vol met badkamers en tegels. Haastige verkopers die een ontwerpje in elkaar flansen om u maar zo snel mogelijk de handtekening te laten zetten lijkt meer regel dan uitzondering.

 

Dagelijks zien wij ontwerpen langskomen waarover totaal niet is nagedacht. Een verkoper zonder vakkennis is wat ons betreft niet geschikt om u te adviseren over uw nieuwe vloer, badkamer, toilet of ander keramische producten. Daarnaast is een installateur zonder verfijnde smaak ook niet geschikt. Af en toe komt dat maar samen.

 

Weten hoe het afschot in een douche gaat lopen, plaatsing van de afvoer en dan ook nog oog houden voor esthetiek. Daarover gaat het. De sfeer proeven van het huis waarin een verandering plaats gaat vinden, smaak van de toekomstige gebruikers inschatten. Ook praktische aspecten zijn punten die we langslopen om tot een mooi totaalplaatje te komen en ultiem beleef genot na te streven.

 

Daar sta je niet even bij stil als je een standaard badkamer folder op je deurmat vind.

 

Precies… standaard.

 

Bent u standaard? Wij niet!

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Psychologie in badkamerontwerp!

November 24, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts

April 13, 2017

November 2, 2016

September 13, 2016

April 11, 2016

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black
  • Pinterest Basic Black

© 2019 by Jon Schoonewille, Schnoing Tegeltechniek