Tijdloze kleuren?

November 2, 2016

Zwart – Wit
We mogen nu wel zachtjes zeggen dat het ergst van de crisis achter de rug is dachten wij zo.
Buiten dat het drukker wordt en we weer een paar maanden vooruit kunnen plannen, merken we dat ook aan de kleuren die we verkopen in de winkel.


Op dit moment zijn aardetinten helemaal trending naast keramisch hout en betonlooktegels.
In onzekere tijden zijn mensen geneigd wat meer op safe te spelen en kiezen dan ook vaak voor kleuren die gevoelsmatig niet uit de mode kunnen raken.


Bewust zeg ik gevoelsmatig want door nieuwe technieken ziet een badkamer of woonkamervloer van nu er heel anders uit dan, pak m beet, 10 jaar geleden. Ongeacht de kleur. Maar vergeet ook de technieken van de tegelzetter niet en de lijmen, voegen en kitten.
Zwart wit is dus niet altijd tijdloos. Het heeft ook te maken met het type product en de technische vooruitgang in de fabrieken.


Om dit mooi aan u te kunnen laten zien gaan we de shop de komende tijd omtoveren tot één groot moodboard zodat we lekker kunnen combineren en spelen met stijlen en kleuren.
Cersaie, de internationale tegelbeurs, is nog maar net achter de rug of de noviteiten druppelen al langzaam weer binnen. Ik mag wel zeggen écht hele mooie dingen. Het wordt een feest om je huis te restylen. Of het nu je badkamer of woonkamervloer is. Wij hebben er zin in.

 

 

Please reload

Featured Posts

Psychologie in badkamerontwerp!

November 24, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts

April 13, 2017

November 2, 2016

September 13, 2016

April 11, 2016

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black
  • Pinterest Basic Black

© 2019 by Jon Schoonewille, Schnoing Tegeltechniek