top of page

Wat doen wij nou eigenlijk?

Wat doen jullie nou eigenlijk allemaal? Die vraag kreeg ik onlangs van een vriend van me. Hij ziet me druk in de weer in de winkel, op de werkvloer. Dan weer in een bus met een mobiele badkamer er achter en soms ben ik de hele dag op pad om mooie producten bij elkaar te zoeken die ik vervolgens weer toepas in mijn ontwerpen. Hij ziet ook foto’s voorbij komen van de mooie dingen die we maken maar snapt niet precies hoe het nu zit.

Eigenlijk is het ook wel een beetje gek. Wij hebben geen enorme grote dure winkel met badkamers en tegelvloeren en tegelwanden etc. Toch maken we de mooiste dingen en kunnen die ook tentoonstellen aan de klant. Onze winkel is eigenlijk een groot MOODBOARD met tegels en sanitair. Indien de klant ergens anders hele mooie spullen heeft gevonden maken wij dat uiteraard ook, mits het geen rommel is. Onze winkel is alleen op afspraak open. Waarom? Dit is een hele bewuste keuze. Ten eerste hoeven we geen dure verkoper in de winkel hebben staan die toch nergens verstand van heeft. Wij helpen u zelf. We weten wat mooi is, hebben verstand van design en hebben ook nog eens de kennis en kunde in huis om uw ideeën om te toveren in een prachtig eindresultaat waar u zorgeloos jaren van kunt genieten.

Op deze manier kunnen wij u ook onverdeelde aandacht schenken en kunnen we de prijzen relatief laag houden en blijven we de juiste controle op de werkvloer houden. 3x win zou ik zeggen. Bij ons telt maar 1 ding en dat is het eindresultaat want dat moet natuurlijk prachtig worden.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black
  • Pinterest Basic Black
bottom of page