top of page

Bijzondere ontwerpen

Soms is het mooi de vrije hand te krijgen wat ontwerp betreft. We werden benaderd om de "jaren 30 look" te creëren maar dan zonder de geijkte patronen en designs. Dat maakt het uiteraard lastig, temeer omdat deze periode zich juist kenmerkt door bepaalde bekende patronen. In dit geval wilden we de zwart wit geblokte sfeer benaderen maar dan met een twist. Drie kleuren tegels zijn het geworden. Omdat de ruimte als verkeersruimte in huis wordt gebruikt moest de tegel hoogwaardig zijn en toch de juiste uitstraling in zich hebben. Uiteindelijk mooi gelukt en de klant is er erg blij mee. Wij dus ook.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black
  • Pinterest Basic Black
bottom of page