Bijzondere ontwerpen

April 11, 2016

 

 

Soms is het mooi de vrije hand te krijgen wat ontwerp betreft. We werden benaderd om de "jaren 30 look" te creëren maar dan zonder de geijkte patronen en designs. Dat maakt het uiteraard lastig, temeer omdat deze periode zich juist kenmerkt door bepaalde bekende patronen.

In dit geval wilden we de zwart wit geblokte sfeer benaderen maar dan met een twist. Drie kleuren tegels zijn het geworden. Omdat de ruimte als verkeersruimte in huis wordt gebruikt moest de tegel hoogwaardig zijn en toch de juiste uitstraling in zich hebben.  Uiteindelijk mooi gelukt en de klant is er erg blij mee. Wij dus ook. 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Psychologie in badkamerontwerp!

November 24, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts

April 13, 2017

November 2, 2016

September 13, 2016

April 11, 2016

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black
  • Pinterest Basic Black

© 2019 by Jon Schoonewille, Schnoing Tegeltechniek