top of page

Virtual reality in de badkamer?

De techniek staat voor niks. Wist u dat het al mogelijk was om een toilet met een touchscreen te hebben en waar achter het bedieningspaneel al meteen de lucht wordt gezuiverd? Nu staat niet alleen de techniek stil van de gadgets die we in badkamers kunnen toepassen. Vanaf volgende week beschikken wij over de créme de la créme van de ontwerpsoftware. In deze software zit een ingebouwde module waarbij u als klant voordat er ook maar één tegel is aangeraakt. uw hele nieuwe badkamer al kan bekijken, U staat in uw huidige badkamer pakt de tablet vast en draait in het rond. Op de tablet draait dan uw nieuwe (nog te bouwen) badkamer met u mee. En het mooist is. Het geheel wordt fotorealistisch weergegeven. Geen schimmige plaatjes maar heldere foto's waarop elk detail is te zien. .....................................................................

Kent u iemand die echt een nieuw ontwerp verdient? Stuur dan uw motivatie in naar info@tegeltechniek.nl en onder de best gemotiveerde verhalen verloten we een gratis badkamerscan met ontwerp. Zegt het voort.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black
  • Pinterest Basic Black
bottom of page