top of page

Een nieuw jaar, een frisse start !

De kerstballen liggen weer in een doos op zolder en de oliebollenlucht is al weer uit menig schuurtje verdwenen. Wij zijn dan ook vandaag weer met frisse moed begonnen aan een aantal nieuwe opdrachten, en hebben nog een aantal dingen af te maken die het jaar over zijn gegaan. Badkamers, tegelwerk en nog een aantal warme tegelvloeren met vloerverwarming. Waar wij een frisse start maken heeft een klant van ons de deuren gesloten. Niet omdat het slecht gaat of omdat er geen opvolging is maar omdat er straks een nagelnieuw belevenispark zal worden geopend. Ik heb het vak geleerd van mijn vader. En samen hebben we menig uurtje werkend doorgebracht in het Noorderdierenpark te Emmen. De olifantenverblijven, de bassins van de zeeleeuwen en de nachthokken van de bavianen. Alles hebben we van binnen en achter de schermen mogen zien. Uiteraard, zoals deze foto's ook getuigen hebben we veel dingen mogen betegelen waarover duizenden voeten van bezoekers zijn gegaan en werk van ons dat door vele ogen is bekeken. Met weemoed denk ik terug aan die mooie tijd en de prachtige dingen die we daar hebben mogen maken. En aan de mooie verhalen die dat heeft opgeleverd. Vraag me er maar eens naar :-) Natuursteen, steenstrips, tegels, toiletten, badkamers alles heeft de revue gepasseerd in, naar mijn mening, een prachtig stukje Emmen. We kijken uit naar de opening van Wildlands, we hebben er al stiekum wat van gezien maar het wordt echt prachtig.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black
  • Pinterest Basic Black
bottom of page