top of page

Tegelzetter wordt filmster!


Vroeg uit de veren, voordat je als tegelzetter op straat door iedereen wordt herkend, en iedereen een handtekening van je wil, ben je het liefst op het werk. Regelmatig sta je in de spotlights en mag je over de loper naar binnen. Eenmaal binnen wordt je in de watten gelegd. Regelmatig kun je net niet aan een snelle foto ontsnappen. En als je klaar bent dan volgt uiteraard een oorverdovend applaus. En wordt er nog lang over nagepraat. ------------- Bovenstaand is wellicht iets overdreven maar is toch ook wel deels de leuke waarheid. Vroeg op, uiteraard. En herkend? Ook vaak. Je leert veel mensen kennen. Handtekening, ook geen fictie, we tekenen de presentielijst of de weekstaten keurig af. Die spotlights hebben we zelf in de bus. In een donkere badkamer zien we niks. Tegenwoordig veelal LED lampen. Over de loper naar binnen? Niks aan gelogen. We dekken alles netjes af met stucloper of plastic. Nu zie ik je denken? En hoe zit dat met in de watten leggen? Nou heel vaak worden we door onze klanten flink verwend door een kop koffie, koppie soep of een gebakken eitje. smile-emoticon Omdat we zulke mooie en bijzondere dingen maken worden er vaak fotos van ons werk gemaakt. Een applaus volgt uiteraard niet altijd maar we krijgen zeer regelmatig mooie complimenten van onze klanten. Wil jij ook de glitter en glamour van de tegelzetter meemaken? Hebt blijft een prachtig beroep. Mail ons dan en kom bij ons werken. Wilt u een "echte" ster in uw huis? Bel ons dan voor een afspraak.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black
  • Pinterest Basic Black
bottom of page