top of page

Paar nieuwe leuke opdrachten!


Deze week een paar leuke opdrachten begonnen, opgeleverd en aangenomem.

We zijn begonnen met deze schitterende vloer in een landhuis. Hier mogen we ook de badkamers en toiletten maken. Ik kan je al vertellen dat dat heel bijzonder wordt.

In Glanerbrug hebben we de 3e en laatste fase van een verbouwing van een school voltooid en we hebben een werk opgenomen op een school in Klazienaveen. Blijven we toch nog een beetje kind smile-emoticon In Klazienaveen hebben we een 4 tal nieuwe woningen opgestart die we ook van een mooie warme vloer mogen voorzien. (Foto's volgen uiteraard)

Daarnaast lopen de woningverbeteringen in Twello nog door tot kerst en zijn we in Jubbega in de afrondende fase. 2 proefwoningen zijn opgeleverd voor een groot project in Groningen waar we enorm veel zin in hebben.

In Emmen zijn we bijna op de helft van de 14 woningen. Kortom lekker druk.

Voor een nieuwe klant mogen we de verbouwing van een winkelpand ook tegeltechnisch begeleiden en maken. Mooie kans om onze kwaliteiten wederom te tonen.

Tussendoor zijn we ook nog even met de werkplaats verhuisd.

Dit alles wordt echter mogelijk gemaakt door het rotsvaste vertrouwen van onze klanten. Helemaal geweldig en daar zijn we trots op.

Ik kan jullie melden dat dit alleen te realiseren is door de mensen om me heen. Een brigade van échte vakmensen die elke dag weer klaarstaan om al deze mooie dingen te maken. Door hun kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. En uiteraard een topteam op kantoor dat ook nog eens wordt ondersteund door 2 stagiairs. Daarnaast worden we soms aangevuld door een aantal gepassioneerde freelancers die indien nodig snel kunnen schakelen en dat voor ons (en u) over hebben.

Binnenkort een nieuwe update en foto's en GROOT nieuws.

(P.s. wat vinden jullie van de vloer?)


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black
  • Pinterest Basic Black
bottom of page